Limited edition 25 jaar K3 vinyl voor Record Store Day

20/02/2023
Limited edition 25 jaar K3 vinyl voor Record Store Day

Ook dit jaar doet K3 mee met Record Store Day! De internationaal georganiseerde feestdag, waarop wereldwijd de platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren, om de branche te promoten. Om 25 jaar K3 te vieren brengen ze speciaal die dag twee limited edition vinyls uit!

Op 22 april 2023 is het Record Store Day, de dag waarop platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren om de branche te promoten en naar goede gewoonte zal ook K3 hieraan meedoen. Vorig jaar nog waren Hanne, Marthe en Julia aanwezig in de Waterput in Bergen op Zoom voor een heuse signeersessie, maar dit jaar komen ze met iets heel bijzonder.

Tijdens Record Store Day 2023 zal je in alle deelnemende platenzaken in België en Nederland, twee gekleurde limited edition 25 jaar K3 vinyls kunnen kopen. De vinyls bevatten de grootste K3 hits uit de afgelopen 25 jaar. Elke vrijdag maken Marthe en Julia een deel van de tracklist bekend via het YouTube-kanaal van K3.


Meer nieuws

image.jpg
06/02/2023

Feestelijk jubileum 25 jaar K3 wordt groots gevierd

2023 wordt een bijzonder jaar voor K3. De immens populaire groep bestaat dan exact 25 jaar. Sinds de release van de hit Heyah Mama, toen nog met Karen, Kristel en Kathleen, is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar ze goed in is: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden er de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.